Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik

Duration: 5:6

MP3 size: 4.66 MB

Lirik Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik

Paran baen hang dijalok
Yo wis isun turuti
Akeh hang riko karep
Yo wis isun lakoni

Sak mendi seh gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Napsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso dudui dalan
Dudu malah gawe riko
Suyo lali lalian

Dumen mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning
Ngaboti riko
Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Jaluk sepuro
Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hooo...
Cukup semene

Mestine welas ning ati
Biso dudui dalan
Dudu malah gawe riko
Suyo lali lalian

Dumen mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning
Ngaboti riko
Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Jaluk sepuro
Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hooo...
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning
Ngaboti riko
Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Jaluk sepuro
Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hooo...
Cukup semene

Home