Neo Sari - Lintang Angenan

Duration: 4:27

MP3 size: 4.27 MB

Lirik Neo Sari - Lintang Angenan

Ojo Ngomong Sayang
Yen Bakale Koe Ngilang
Ojo Ngomong Cinta
Yen Akhir e Nggawe Luka

Semilir e Angin Wayah Wengi
Sing Makili Roso Kangen Iki
Ning Kerlip e Lintang 
Tak Titip Ne Roso Sayang
Roso Sayang Mung Ono Angenan

Ojo Ngomong Sayang
Yen Bakale Koe Ngilang
Ojo Ngomong Cinta
Yen Akhir e Nggawe Luka

Aku Karo Kowe
Mungkin Wis Dudu Jodone
Wes Cukup Semene Wae 
Hubunganku Karo Kowe
Podo Golek Dalan Mlaku Dewe Dewe

Home