Overall - Cah Ayu

Duration: 06:56

MP3 size: 06.56 MB

Lirik Overall - Cah Ayu

Mugo..
dadi pelengkapku
sendyan slirahmu
ora dadi karepku
Pisan ketemu..
slirahmu..
wes gawe nyaman atiku
ndelok koe mesem ngguyu
wes iso gawe bubrah donyoku
Awale ra sengojo
kok tibone dadi tresno
Aku ora ndue opo opo
ndue ku rodo neng dudu bondo
Koe wes rausah suloyo
aku wes nyobo lan upoyo
ben koe seng.. neng sandingku..
Cah Ayu..
rungokno batinku
aku tresno slirahmu
mugo.. dadi pelengkapku
senadyan slirahmu
ora dadi karepku
Koe wes rausah suloyo
aku wes nyobo lan upoyo
ben koe seng.. neng sandingku..
Cah Ayu..
rungokno batinku
aku tresno slirahmu
mugo.. dadi pelengkapku
senadyan slirahmu
ora dadi karepku
Cah Ayu..
rungokno batinku
aku tresno slirahmu
mugo.. dadi pelengkapku
senadyan slirahmu
ora dadi karepku
senadyan slirahmu
ora dadi karepku
senadyan slirahmu...
ora dadi karepku...
Home