Download Lagu Pacobaning Urip - Yeni Inka - OM ADELLA MP3

Pacobaning Urip - Yeni Inka - OM ADELLA

Duration: 6:50

MP3 size: 6.50 MB

Lirik Pacobaning Urip - Yeni Inka - OM ADELLA

Kok koyok ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora duwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

New Scorpio
Hak-e, hak-e, ngono lho mas
Eny's Production

Kok koyok ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora duwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wes semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang Kuoso enggal maringi mergo
Kowe lan aku biso urip mulyo

New Scorpio
Hak-e, hak-e, hak-e, hak-e, ngono lho mas
Eny's Production
HR Production, Buyung, Buyung
AN Promosindo

Kok koyok ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora duwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wes semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang Kuoso enggal maringi mergo
Kowe lan aku biso urip mulyo

New Scorpio
Hak-e, hak-e, hak-e, hak-e, ngono, ngono lho mas
Buyung
Eny's Production

Kok koyok ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora duwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wes semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang Kuoso enggal maringi mergo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Kowe lan aku biso urip mulyo

Home