Rumangsamu Penak - Yeni Inka

Duration: 6:47

MP3 size: 6.47 MB

Lirik Rumangsamu Penak - Yeni Inka

Rumangsamu penak, mas? (yo penak)
Rumangsamu opo penak, mas? (yo penak)
Ditinggal bojo dewekan, mas (yo penak)
Aku dadi TKI, mbabu neng luar negeri
Kanti niat ati nggo golek rejeki

Rumangsamu penak, mas? (yo penak)
Gesek, gesek, gesek ndledek, mas (yo penak)
Bayangno lehku kerjo neng negorone tonggo
Duit sing tak kirim ojo mbok entekno

Opo rumangsamu aku neng kene
Mung Facebook-an karo dolanan HP
Dewei loo kudune ndungo
Mugo-mugo lancaro anggone makaryo

Opo rumangsamu aku neng kene
Mung seneng-seneng, ora ngosek wc, yo ngosek
Piro-piro rejeki sing tak tompo
Tak simpen wae ora tak sombong-sombongno

Dewe ki wayahe dungo
Mugo-mugo sing ning luar negeri ra dibalekne
Ngasek ngmong penak, yo penak jek ning luar negeri
Ngko deloken diluk meneh dikon balik matun ning sawah, kapok koe

Rumangsamu opo penak, mas? (yo penak)
Ditinggal bojo dewekan mas (yo penak)
Aku dadi TKI, mbabu neng luar negeri
Kanti niat ati nggo golek rejeki

Rumangsamu penak, mas? (yo penak)
Gesek, gesek, gesek ndledek, mas (yo penak)
Bayangno lehku kerjo neng negorone tonggo
Duit sing tak kirim ojo mbok entekno

Opo rumangsamu aku neng kene
Mung Facebook-an karo dolanan HP
Dewei loo kudune ndungo
Mugo-mugo lancaro anggone makaryo

Opo rumangsamu aku neng kene
Mung seneng-seneng, ora ngosek wc, yo ngosek
Piro-piro rejeki sing tak tompo
Tak simpen wae ora tak sombong-sombongno

Ra penak piye?
Ning ngomah, ndue duit, rokokan, Facebook-an
Upload video, kon ra penak piye
Duit e entek tinggal telfon bojo
Ning ATM, gesek, gesek, gesek ndledek
Kon ra penak piye
Lem... ngguyu to, lemu

Home