Safira Inema - Demi Tresno

Duration: 5:30

MP3 size: 5.30 MB

Lirik Safira Inema - Demi Tresno

Berulang kali kau sakitiku
Aku mencoba tuk tetap bertahan
Senajan ati rasane ra kuat
Demi tresnoku lilo ati loro

Mbok apak apake di jungkir walikke aku meneng wae
Mbok wolak waliki njarem tekan ati aku meneng wae
Sikil mampir dodo tangan mampir pipi aku meneng wae
Ngge jaran jaranan kowe kesetanan aku meneng wae

Semua kulakukan demi anakmu
Tersayang aku ra tego dadi korbane wong tuwo
Biar ku tanggung sendiri deritaku
Mugo wae kowe iso ngerteni

Berulang kali kau sakitiku
Aku mencoba tuk tetap bertahan
Senajan ati rasane ra kuat
Demi tresnoku lilo ati loro

Mbok apak apake di jungkir walikke aku meneng wae
Mbok wolak waliki njarem tekan ati aku meneng wae
Sikil mampir dodo tangan mampir pipi aku meneng wae
Ngge jaran jaranan kowe kesetanan aku meneng wae

Semua ku lakukan demi anakmu tersayang
Aku ra tego dadi korbane wong tuwo
Biar ku tanggung sendiri deritaku
Mugo wae kowe iso ngerteni

Semua ku lakukan demi anakmu tersayang
Aku ra tego dadi korbane wong tuwo
Biar ku tanggung sendiri deritaku
Mugo wae kowe iso ngerteni

Home