Download Lagu Sasya Arkhisna - Kulonuwun | Pangapuro Aku sing milih lungo.. Aku wes tenanan MP3

Sasya Arkhisna - Kulonuwun | Pangapuro Aku sing milih lungo.. Aku wes tenanan

Duration: 4:37

MP3 size: 4.37 MB

Lirik Sasya Arkhisna - Kulonuwun | Pangapuro Aku sing milih lungo.. Aku wes tenanan

Kulonuwun
Tekaku arep nakoni
Iseh arep nglarani opo wes lali
Abang getihe ati durung mari

Matur nuwun
Pun tau teko ning ati
Meski akhire kowe mblenjani janji
Wes cukup aku ra pingin mbaleni

Pangapuro
Aku sing milih lungo
Ngranggeh angen-angen
Karo tresno anyarku

Aku wes tenanan
Kowe mung dolanan
Mbiyen kowe tak sayang
Saiki pantes di kenang

Kulonuwun
Tekaku arep nakoni
Iseh arep nglarani opo wes lali
Abang getihe ati durung mari

Matur nuwun
Pun tau teko ning ati
Meski akhire kowe mblenjani janji
Wes cukup aku ra pingin mbaleni

Pangapuro
Aku sing milih lungo
Ngranggeh angen-angen
Karo tresno anyarku

Aku wes tenanan
Kowe mung dolanan
Mbiyen kowe tak sayang
Saiki pantes di kenang

Home