Sasya Arkhisna - Prau Layar

Duration: 4:49

MP3 size: 4.49 MB

Lirik Sasya Arkhisna - Prau Layar

Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro

Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak, banyu binelah
Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adek njawil dek
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe-awe

Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe

Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro

Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak, banyu binelah
Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adek njawil dek
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe-awe

Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe

Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro

Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak, banyu binelah
Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adek njawil dek
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe-awe

Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe

Home