SATRU - Esa Risty ft Wandra

Duration: 5:20

MP3 size: 5.20 MB

Lirik SATRU - Esa Risty ft Wandra

Unine bantin dungoku
Ra lupu ko jenengmu
Aku ngedem - ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu

Gusti kulo pun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur critane
Sing jelas aku mikir kedepane
Opo bakal hubungan satru seteruse

Tulung percaya aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liane
Sumpah ra koyo sing, mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng, ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku iki gur mung salah pahamku

Satru hubungan mung salah pahammu
Sampean kudu ngerteni, aku cemburu

Home