Syahiba Saufa - Dada Sayang

Duration: 5:9

MP3 size: 5.9 MB

Lirik Syahiba Saufa - Dada Sayang

Tak kuat-kuatne ati

Nadyan loro tenan

Sing dikarepne

Selawase sesandingan

Nyatane kabeh mung dadi kenangan.

 

Yen pancen mung semene

Tresnomu kanggo awakku

Yo wis kudu tak lilakne

Nadyan perih atiku

Ninggalke aku

Kowe malah ro wong liyo

Aku sadar wis ra ono artine.

 

Yo wis dada sayang

Dewe wis ra dadi siji

Sing ati-ati nggon bebrayan

Tak dongakne tresno nyawiji.

 

Yo wis dada sayang

Lilo ora tak gondeli

Amergo wis kudu sadar

Dudu sopo-sopo aku iki.

 

Yen wonten kurang

Ngapunten kulo

Cukup ngerti wae

Setyomu mung semono.

 

Yen pancen mung semene

Tresnomu kanggo awakku

Yo wis kudu tak lilakne

Nadyan perih atiku

Ninggalke aku

Kowe malah ro wong liyo

Aku sadar wis ra ono artine.

 

Yo wis dada sayang

Dewe wis ra dadi siji

Sing ati-ati nggon bebrayan

Tak dongakne tresno nyawiji.

 

Yo wis dada sayang

Lilo ora tak gondeli

Amergo wis kudu sadar

Dudu sopo-sopo aku iki.

 

Yen wonten kurang

Ngapunten kulo

Cukup ngerti wae

Setyomu mung semono.

 

Yo wis dada sayang

Dewe wis ra dadi siji

Sing ati-ati nggon bebrayan

Tak dongakne tresno nyawiji.

 

Yo wis dada sayang

Lilo ora tak gondeli

Amergo wis kudu sadar

Dudu sopo-sopo aku iki.

 

Yen wonten kurang

Ngapunten kulo

Cukup ngerti wae

Setyomu mung semono.

Home