Download Lagu Syahiba Saufa ft Ageng Music - Lewung MP3

Syahiba Saufa ft Ageng Music - Lewung

Duration: 4:52

MP3 size: 4.52 MB

Lirik Syahiba Saufa ft Ageng Music - Lewung

Rakoyo biasane sliramu neng kene
Ngancani ati iki nandang tresno suci
Kangen njero ati raiso di tambani
Mung sliramu seng tak anti-anti

Liwang liwunging ati mergo tresno iki
Rasane kroso perih udan njero ati
Seng tak gandoli ora ngerungmangsani
Tanpo pamit lungo ora bali

Aku tresno, kowe lungo
Aku tresno nanging aku mbok gawe loro
Aku tresno, kowe lungo
Aku tresno nanging aku mbok tinggalno

Rakoyo biasane sliramu neng kene
Ngancani ati iki nandang tresno suci
Kangen njero ati raiso di tambani
Mung sliramu seng tak anti-anti

Liwang liwunging ati mergo tresno iki
Rasane kroso perih udan njero ati
Seng tak gandoli ora ngerungmangsani
Tanpo pamit lungo ora bali

Aku tresno, kowe lungo
Aku tresno nanging aku mbok gawe loro
Aku tresno, kowe lungo
Aku tresno nanging aku mbok tinggalno

Aku tresno, kowe lungo
Aku tresno nanging aku mbok gawe loro
Aku tresno, kowe lungo
Aku tresno nanging aku mbok tinggalno

Aku tresno, kowe lungo
Aku tresno nanging aku mbok gawe loro
Aku tresno, kowe lungo
Aku tresno nanging aku mbok tinggalno

Terjemahkan ke bahasa Indonesia

Home