Download Lagu Syahiba Saufa ft Ageng Music - Lungiting Asmoro MP3

Syahiba Saufa ft Ageng Music - Lungiting Asmoro

Duration: 5:22

MP3 size: 5.22 MB

Lirik Syahiba Saufa ft Ageng Music - Lungiting Asmoro

Melodi record
Duta nirwana

Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh wong bagus
Ra eling dino lan wektu

Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe

Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukuraning tresno dudu bondho Nanging
Lungiting asmoro

Duta Nirwana
He-eh
He-aa
Nella lovers, terima kasih

Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh wong bagus
Ra eling dino lan wektu

Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukuraning tresno dudu bondho nanging
Lungiting asmoro
Ukuraning tresno dudu bondho nanging
Lungiting asmoro

Home