Download Lagu Syahiba Saufa ft Ageng Music - Talining Asmoro MP3

Syahiba Saufa ft Ageng Music - Talining Asmoro

Duration: 4:50

MP3 size: 4.50 MB

Lirik Syahiba Saufa ft Ageng Music - Talining Asmoro

Opo salahku nganti kowe ningalke aku
Tanpo sebab alasan dadi karepmu
Teganing ati medhotke talining asmoro
Opo pacen wes ono wanito liyo

Loro ati atiku loro
Tansah soyo keronto- ronto
Roso iki tetep jeruning dodo
Kowe uwes bedo

Tumetes iluhku nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto-ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

reff
Opo salahku nganti kowe ningalke aku
Tanpo sebab alasan dadi karepmu
Teganing ati medhotke talining asmoro
Opo pacen wes ono wanito liyo

Loro ati atiku loro
Tansah soyo keronto- ronto
Roso iki tetep jeruning dodo
Kowe uwes bedo

Tumetes iluhku nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto-ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

Tumetes iluhku nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto-ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

Oh oh oh oh oh oh
oh oh oh ooooo….

Home