Syahiba Saufa - Tresno Sudro

Duration: 6:18

MP3 size: 6.18 MB

Lirik Syahiba Saufa - Tresno Sudro

abote wong nandang tresno
tak belani nganti tekan pati
tresnoku mung kanggo siro
kusumo bagus sing merak ati

awan bengi ra biso lali
tansah eling esemmu
nganti kapan aku ra ngerti
iso nyanding sliramu

abote dadi wong sudro
tresno tulus ora dipercoyo
wongtuwo ngumbar sujono
tansah kiro aku wong durjono

pancen dalan sing tak liwati
ngalor ngidul mung dengkul
paribasan turu klesetan
uripku tansah cedak pacoban

wong bagus wong bagus tak enteni
lilane wongtuwoku nerimo kowe
sing sabar sing sabar yo tresnaku
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu

duh, Gusti sing tak puji
paringono dalan kanggo tresnaku

abote dadi wong sudro
tresno tulus ora dipercoyo
wongtuwo ngumbar sujono
tansah kiro aku wong durjono

pancen dalan sing tak liwati
ngalor ngidul mung dengkul
paribasan turu klesetan
uripku tansah cedak pacoban

wong bagus wong bagus tak enteni
lilane wongtuwoku nerimo kowe
sing sabar sing sabar yo tresnaku
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu

wong bagus wong bagus tak enteni
lilane wongtuwoku nerimo kowe
sing sabar sing sabar yo tresnaku
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu

duh, Gusti sing tak puji
paringono dalan kanggo tresnaku

Home