Syahiba Saufa - Wes Tatas

Duration: 4:24

MP3 size: 4.24 MB

Lirik Syahiba Saufa - Wes Tatas

Tak eleng-eleng mbiyen
Tau ngomong opo
Arep ngancani aku tekan
Pungkase umurku.

Nanging saikine
Kowe ninggal janjine
Ibarat banyu mili
Wes tekan segoro.

Cubo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengen lara
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang.

Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wes pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan.

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah wes tak ngalah.

Home