Syahiba - Tak Lalekno Kowe

Duration: 05:49

MP3 size: 05.49 MB

Lirik Syahiba - Tak Lalekno Kowe

Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai
Dirimu sepenuh hati
Sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane
Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe
Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti
Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai
Dirimu sepenuh hati
Sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane
Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe
Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti
Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti
Home