Download Lagu Tasya Rosmala Feat New pallapa - Wengi Iki MP3

Tasya Rosmala Feat New pallapa - Wengi Iki

Duration: 3:59

MP3 size: 3.59 MB

Lirik Tasya Rosmala Feat New pallapa - Wengi Iki

Wengi Iki pengen Karo Kowe
Nyawang bulan lengkap sak lintang e
Pating kerlip mengkono indah e
Wengi Iki
Tak tunggu neng kene janjimu bien bakal teko mrene
Kok raono kabar e
Aku kangen Kowe
Kangen tenan
Pengen ketemu koe
Raiso nahan
Lan aku percoyo kowe bakal nembung janji
Kok Ra ono Warto atiku nelongso
Ali Ali uwes tak siapne
Niat Iki serius njalok koe
Saiki kok malah murem dadine

Aku kangen Kowe
Kangen tenan
Pengen ketemu koe
Raiso nahan
Lan aku percoyo kowe bakal nembung janji
Kok Ra ono Warto atiku nelongso

Aku kangen Kowe
Kangen tenan
Pengen ketemu koe
Raiso nahan
Lan aku percoyo kowe bakal nembung janji
Kok Ra ono Warto atiku nelongso
Kok Ra ono Warto atiku nelongso

Home