Download Lagu Tasya Rosmala ft Brodin New Pallapa - Jamu Pegel Mlarat MP3

Tasya Rosmala ft Brodin New Pallapa - Jamu Pegel Mlarat

Duration: 7:15

MP3 size: 7.15 MB

Lirik Tasya Rosmala ft Brodin New Pallapa - Jamu Pegel Mlarat

Dek rinio tak kandani

Ojo mencap mencep nggatelne ati
Dek ndang gawekno kopi
Ndasku ngelu ket wingi durung mari
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni
Ojo tambah kok tinggal nonton tipi


Mas mbok yo koe ngerti
Duit sing endi digawe tuku kopi
Belanjane gak mbejaji
Bumbu dapur kabeh entek kari terasi
Aku isin mbendino ditagihi
Sok kapan utangmu kok sauri


Tak belani kerjo nganti bengi
Nanging koyone yo ora mesti
Tak belani miter tekan bali
Nanging koyone yo ora mesti


Sakjane aku wes ora kuat
Sakjane aku wes pegel mlarat
Kepengen nduwe sedan mengkilap
Duit sak milyat lan omah tingkat


Sakjane aku yo ora kuat
Sakjane aku yo emoh mlarat
Golekno jamu pegel mlarat
Sopo ngerti mbesok dadi konglomerat

 

Dek rinio tak kandani
Ojo mencap mencep nggatelne ati
Dek ndang gawekno kopi
Ndasku ngelu ket wingi durung mari
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni
Ojo tambah kok tinggal nonton tipi


Mas mbok yo koe ngerti
Duit sing endi digawe tuku kopi
Belanjane gak mbejaji
Bumbu dapur kabeh entek kari terasi
Aku isin mbendino ditagihi
Sok kapan utangmu kok sauri


Tak belani kerjo nganti bengi
Nanging koyone yo ora mesti
Tak belani miter tekan bali
Nanging koyone yo ora mesti


Sakjane aku wes ora kuat
Sakjane aku wes pegel mlarat
Kepengen nduwe sedan mengkilap
Duit sak milyat lan omah tingkat


Sakjane aku yo ora kuat
Sakjane aku yo emoh mlarat
Golekno jamu pegel mlarat
Sopo ngerti mbesok dadi konglomerat


Sopo ngerti mbesok dadi konglomerat

Home