Vita Alvia - Cidro 2

Duration: 4:10

MP3 size: 4.10 MB

Lirik Vita Alvia - Cidro 2

Durung nganti garing catu sing ning atiku

Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku
Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto

Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro
Panas – panase serngenge kuwi

Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki
Lungo awakku sing kudu lungo

Timbang batinku leloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes lilo

Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto

Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro
Panas – panase serngenge kuwi

Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki
Lungo awakku sing kudu lungo

Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes lilo

Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Home