Download Lagu Vita Alvia ft New Pallapa - Wes Tatas MP3

Vita Alvia ft New Pallapa - Wes Tatas

Duration: 4:10

MP3 size: 4.10 MB

Lirik Vita Alvia ft New Pallapa - Wes Tatas

Tak Eleng-eleng mbiyen 

tau ngomong opo

Arep ngancani aku tekan 

pungkase umurku

 

Nanging saikine 

kowe ninggal janjine

Ibarat banyu mili 

wes tekan segoro

 

Cubo dadi aku kuat po atimu

Mesti kowe sambat ora kuat

Aku uwes ora pengen lara

Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang

 

Reff : 

Layangan sing tatas

Tondo tresnoku wis pungkas

Mabur duwur ngalang-alang 

Yen nibo dadi kenangan

 

Kowe sing tak eman-eman

Ninggalke roso kelaran

Opo iki wes takdire

Aku ikhlas aku pasrah Wes tak ngalah

Home