Woro Widowati - Dudu Dolanan

Duration: 5:18

MP3 size: 5.18 MB

Lirik Woro Widowati - Dudu Dolanan

sing tak aboti ratau nguwati
sing tak pikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan

awale ketemu aku ora iso turu
awan bengi sore isuk kowe whatsapp aku
ora kober mangan, dadi korban sepikan
eh nyatane aku cuman pelampiasan

opo salahku sampek kowe ngono
weruh salahmu kowe mung ngguya ngguyu
lek nyatane gak iso ojok diterusne
mergo motoku saiki uwes netes getih

wis tak kabeh kabehno
nanging kowe ora tau rumongso, atiku loro

sing tak aboti ratau nguwati
sing tak pikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan

semene caramu cuman nggawe baper aku
janji janji palsu amung nggawe awak kuru
ora kober tenan dadi korban settingan
eh nyatane aku cuman pelampiasan

opo salahku sampek kowe ngono
weruh salahmu kowe mung ngguya ngguyu
lek nyatane gak iso ojok diterusne
mergo motoku saiki uwes netes getih

wis tak kabeh kabehno
nanging kowe ora tau rumongso, atiku loro

sing tak aboti ra tau nguwati
sing tak pikiri ra tau ngerteni
yen mung niat dolanan ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan

wis tak kabeh kabehno
nanging kowe ora tau rumongso, atiku loro

sing tak aboti ra tau nguwati
sing tak pikiri ra tau ngerteni
yen mung niat dolanan ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan

sing tak aboti ra tau nguwati
sing tak pikiri ra tau ngerteni
yen mung niat dolanan ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan, ati iki dudu dolanan, ati iki dudu dolanan

Home