Download Lagu Yeni Inka feat Fendik Adella - Janda Baru MP3

Yeni Inka feat Fendik Adella - Janda Baru

Duration: 7:56

MP3 size: 7.56 MB

Lirik Yeni Inka feat Fendik Adella - Janda Baru

deg degan dik dik
deg degan dik dik

deg degan jantungku deg degan
nalikane aku krungu kabare
ora nyono aku ora nglegewo
opo bener sliramu uwis pisahan

tratapan mas mas
tratapan mas mas

tratapan jantungku tratapan
ora ngiro kepanggih kalih sampeyan
tak kiro sampeyan isih bujang
alah jebulane sampeyan dudo anyaran

gethuk dik, gethuke telo
yen wes pethuk dik, ayo gek ndang ngopo
tuku duku mas, neng kutho semarang
lagi ketemu kok wes wani pegang pegang

sabtu dik, maleme minggu
aduh wong ayu jo gawe gelo atiku
menyang solo mas tuku selendang biru
ojo sembrono senadyan aku janda baru

deg degan dik dik
deg degan dik dik

deg degan jantungku deg degan
nalikane aku krungu kabare
ora nyono aku ora nglegewo
opo bener sliramu uwis pisahan

tratapan mas mas
tratapan mas mas

tratapan jantungku tratapan
ora ngiro kepanggih kalih sampeyan
tak kiro sampeyan isih bujang
alah jebulane sampeyan dudo anyaran

gethuk dik, gethuke telo
yen wes pethuk dik, ayo gek ndang ngopo
tuku duku mas, neng kutho semarang
lagi ketemu kok wes wani pegang pegang

sabtu dik, maleme minggu
aduh wong ayu jo gawe gelo atiku
menyang solo mas tuku selendang biru
ojo sembrono senadyan aku janda baru

Home