Download Lagu Yeni Inka ft Adella - Ilat Tanpo Balung MP3

Yeni Inka ft Adella - Ilat Tanpo Balung

Duration: 4:33

MP3 size: 4.33 MB

Lirik Yeni Inka ft Adella - Ilat Tanpo Balung

Panas mongso ketigo
Lemes sing tak roso
Tiwas aku teko
Mbok tinggal lungo

Tegane atimu
Ninggalake aku
Kebangeten
Kebangeten awakmu

Garing sing tak rasakke
Ngelak tanpo banyu
Janji mlaku, aku
Mbok tinggal mlayu

Tibo tangi aku
Aku ngoyak awakmu
Tulung
Entenono aku

Opo ra kelingan
Mbiyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati
Bareng mari kowe lali

Paribasan peksi
Mabur dhuwur eling bali
Aku mbok apusi
Sak tenane aku ngerti

Ilat tanpo balung
Wis ditulung malah menthung
Sak karepmu
Tutugno lakumu

Garing sing tak rasakke
Ngelak tanpo banyu
Janji mlaku, aku
Mbok tinggal mlayu

Tibo tangi aku
Aku ngoyak awakmu
Tulung
Entenono aku

Paribasan peksi
Mabur dhuwur eling bali
Aku mbok apusi
Sak tenane aku ngerti

Ilat tanpo balung
Wis ditulung malah menthung
Sak karepmu
Tutugno lakumu

Sak karepmu
Tutugno lakumu

Terjemahkan ke bahasa Indonesia

Home