Yeni Inka ft Adella - Tembang Tresno

Duration: 6:11

MP3 size: 6.11 MB

Lirik Yeni Inka ft Adella - Tembang Tresno

Padange suryo nanging peteng ning mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi
Padange suryo nanging peteng ning mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi
. . .
Tembang tresno ning lambemu
Nyatane amung semu
Ning nyatane nyusahke atiku
Tego tenan kowe nglarani aku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Wes cukup sakmene crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku
. . .
Tembang tresno ning lambemu
Nyatane amung semu
Ning nyatane nyusahne atiku
Tego tenan kowe nglarani aku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Wes cukup sakmene crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku

Home