Download Lagu Yeni Inka ft. Fendik Adella - Jambu Alas MP3

Yeni Inka ft. Fendik Adella - Jambu Alas

Duration: 4:52

MP3 size: 4.52 MB

Lirik Yeni Inka ft. Fendik Adella - Jambu Alas

Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih, kasih sayange
Karep atiku klakon dadi bojone

Sayange wes nduwe bojo
Nanging aku nduk uwis kebacut tresno
Nelongso rasaneng ati
Yen aku nganti ra klakon melu nduweni...

Jambu alas kulite ijo
Sing digagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning bathin
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki bonten pengen golek ganti
Sumpah ning bathin mas
Kulo niki sampun kawin
Nanti sak iki ora pengen golek ganti

Jambu alas nduk
Manis rasane
Snadyan tilas
Tak enteni randhane

Sayange wis nduwe bojo
Nanging aku nduk uwis kebacut tresno
Nelongso rasaning ati
Yen aku nganti rak klakon melu nduweni...

Jambu alas kulite ijo
Sing digagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning batin
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki mboten pengen golek ganti.
Sumpah ning bathin mas
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki ora pengen golek ganti

Jambu alas nduk
Manis rasane
Senadyan tilas
Tak enteni rondhone

Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresna lan kasih, kasih sayange
Karep atiku kelakon dadi bojone...

Home