Download Lagu Yeni Inka ft New Pallapa - Cerito Loro MP3

Yeni Inka ft New Pallapa - Cerito Loro

Duration: 5:39

MP3 size: 5.39 MB

Lirik Yeni Inka ft New Pallapa - Cerito Loro

Tak tembangke lagu iki

Kanggo sliramu sing paling tak tresnani

Getun ati iki aku ra nepati janji

Aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo

 

Kelingan mbiyen dewe ketemu

Kowe janji ra bakal nglarani atiku

Segampang iki caramu mupus roso tresnoku

Aku ra bakal lali tekan kapan ra bakal tak ngapurani

 

Kowe lungo ninggal aku atiku loro

Ora nyongko kowe gampang keno gudho

Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno

Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

 

*

Sing gede pangapuramu lungaku ninggal tatu

Wes gawe loro atimu

Aku ra butuh tresnomu kabeh kuwi mung palsu

Tak buang roso tresnoku korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu ojo dadi loromu

Tulung ngapuranen aku

 

Ati iki dudu dolanan dudu pelampiasan

Senajan uripku pas-pasan aku wani kelangan

Ora perlu tok getuni cerito loro iki

Ora bakal tak baleni

 

Back to *

 

Ora perlu tok getuni cerito loro iki

Ora bakal tak baleni

Home