Download Lagu Yeni Inka ft New Pallapa - Lemah Teles MP3

Yeni Inka ft New Pallapa - Lemah Teles

Duration: 6:47

MP3 size: 6.47 MB

Lirik Yeni Inka ft New Pallapa - Lemah Teles

Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami

Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janj bareng bareng

Ngrasakne susah lan seneng

Saiki kowe medetke angen angen

Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Home