Download Lagu Yeni Inka ft New Pallapa - Lungamu Ninggal Kenangan MP3

Yeni Inka ft New Pallapa - Lungamu Ninggal Kenangan

Duration: 5:9

MP3 size: 5.9 MB

Lirik Yeni Inka ft New Pallapa - Lungamu Ninggal Kenangan

Cubo tak kuat kuatke

Weruh kowe karo dekne

Bisoku amung dongakne

Mugo langgeng selawase
 

Lungamu ninggal kenangan

Tekamu ngirim undangan

Medhotke tali katresnan

 

Yen pancen kuwi dalane

Tak trimo keputusane

Aku tak golek liyane

 

Reff..

Sak tenane aku sayang

Jero ning atiku iki

Wegah kelangan

 

Tak ikhlasne kowe ngilang

Senajan biyen kowe

Wis tau tak sayang

 

Tresnoku kok sio sio

Ninggal tatu nembus jroning dodo

Mugo kowe ora getun

Cekap semanten matur nuwun

Home