Yeni Inka - Iso Tanpo Kowe

Duration: 8:5

MP3 size: 8.5 MB

Lirik Yeni Inka - Iso Tanpo Kowe

Karo kowe cah bagus sing wis gawe tatu

Teko neng uripku

 

Semilir angin dalu ngelingke esem guyumu

Soyo nambah jeru

Jeru tembus neng dodo, mergo mbok tinggalno

Kowe milih wong liyo

 

Opo ra ngelingi sopo sing ngancani

Sopo sing nulungi pas kowe susah ati

Saiki wis bedo, kowe ninggal lungo

Soyo nambahi loro

 

Pancen iki dalane, tak kuat kuatke, tak ikhlas ikhlaske

Nanging bakal tak buktekne

Dongaku nggo kowe langgeng selawase

Aku iso tanpo kowe

 

Semilir angin dalu ngelingke esem guyumu

Soyo nambah jeru

Jeru tembus neng dodo, mergo mbok tinggalno

Kowe milih wong liyo

 

Opo ra ngelingi sopo sing ngancani

Sopo sing nulungi pas kowe susah ati

Saiki wis bedo, kowe ninggal lungo

Soyo nambahi loro

 

Pancen iki dalane, tak kuat kuatke, tak ikhlas ikhlaske

Nanging bakal tak buktekne

Dongaku nggo kowe langgeng selawase

Aku iso tanpo kowe

 

Opo ra ngelingi sopo sing ngancani

Sopo sing nulungi pas kowe susah ati

Saiki wis bedo, kowe ninggal lungo

Soyo nambahi loro

 

Pancen iki dalane, tak kuat kuatke, tak ikhlas ikhlaske

Nanging bakal tak buktekne

Dongaku nggo kowe langgeng selawase

Aku iso tanpo kowe

 

Tutukno lakumu, rasah mikir aku

Mergo aku wis ra tatu

Home