Yeni Inka - Ojo Nangis

Duration: 7:10

MP3 size: 7.10 MB

Lirik Yeni Inka - Ojo Nangis

Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia-siake
Aku sing s'lalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo-sopo

Aku wis njogo ati
Kowe dolanan ning mburi
Kabeh sing tak perjuangke sio-sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis (ojo nangis)
Sing uwis, yo uwis (yo uwis)
Sing ilang, ben ilang
Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah (aku nyerah)
Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kudune ngati-ati
Opo maneh yen bab ati
Kudu mlaku dhewe-dhewe
Larane tak tanggung dhewe

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis (ojo nangis)
Sing uwis, yo uwis (yo uwis)
Sing ilang, ben ilang
Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah (aku nyerah)
Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Home