Download Lagu Yeni Inka - Satru ft. Cak Fendik Adella MP3

Yeni Inka - Satru ft. Cak Fendik Adella

Duration: 5:22

MP3 size: 5.22 MB

Lirik Yeni Inka - Satru ft. Cak Fendik Adella

Unine batin dungoku

Ra luput ko jenengmu

Aku ngedem - ngedem atimu

Bakoh mempertahankanmu

 

Gusti kulo pun manut dalane

Mung jenengan sing ngatur critane

Sing jelas aku mikir kedepane

Opo bakal hubungan satru seteruse

 

Tulung percaya aku sayang awakmu

Buktine sampean nglirik liane

Sumpah ra koyo sing, mbok pikir selama iki

Mas isoku meneng, ngajeni awakmu

 

Sepurane yen pancen salah

Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah

Rangkulen aku iki gur mung salah pahamku

 

Satru hubungan mung salah pahammu

Sampean kudu ngerteni, aku cemburu

Home